Veel gestelde vragen

Heeft de au pair een telefoon?

Dit varieert per au pair. Uw au pair hoeft zijn/haar telefoon niet per se mee te nemen uit Zuid-Afrika. In de meeste gevallen krijgt de au pair voor een jaar een 'gezinstelefoon' van het gastgezin. Op die manier kan het gastgezin de au pair altijd bereiken.

Hoe moet de au pair betaald worden?

U betaalt uw au pair niet direct. Het salaris van uw au pair is inbegrepen in het maandelijkse tarief. De au pair krijgt een bankrekening waarop hij/zij maandelijks het salaris van ons ontvangt.

Kan ik mijn eigen au pair uitkiezen?

U ontvangt het profiel van een au pair, geselecteerd door The Au Pair op basis van uw profielvoorkeuren. Indien u niet tevreden bent, zullen wij verder zoeken naar de perfecte au pair voor u.

Kunnen wij van au pair wisselen als wij niet tevreden zijn?

Uiteraard willen wij dit soort situaties graag tot een minimum beperken d.m.v. ons zorgvuldige selectieproces aan het begin. Het kan echter voorkomen dat er conflicten ontstaan en wij een andere au pair moeten zoeken. Wij hebben hiervoor een crisismanagementstrategie.

Wat kost een au pair?

Gebaseerd op een periode van 12 maanden kost een au pair u ongeveer €700 per maand. Dit bedrag is exclusief verblijfskosten.