Welkom

Wij zijn een innovatief bedrijf dat zich niet alleen specialiseert in het vinden van de beste match tussen au pair en gastgezin, maar ook op de nazorg voor au pairs tijdens hun verblijf in Nederland. Gestart in 2012 en inmiddels uitgegroeid tot grootste specialist op het gebied van Zuid Afrikaanse au pairs.

Onze doelstellingen zijn:

  • Meerwaarde bieden aan het gastgezin ten opzichte van andere buro's
  • De focus leggen op nazorg aan de au pair nadat de match is gemaakt
  • Het promoten van een Europees tussenjaar
  • Het bieden van een veilig, digitaal portaal special ontwikkeld voor 'au pair matching'

Wij nodigen je uit om onze diensten te bekijken en als je je kosteloos registreert, ontvangt je vrijblijvend een informatiepakket. Uiteraard kan je ook eerst contact met ons opnemen voor verdere inlichtingen.

Au pair

Een au pair is een intelligente jongere, tussen de 18-31 jaar, die mee wil doen aan een cultureel uitwisselingsprogramma. Tijdens een heel (kalender)jaar wijdt hij of zij zich aan als meehelpend gezinslid, in ruil voor huisvesting. De au pairs die wij selecteren zijn volwassen, nieuwsgierig, onafhankelijk en vaak hoog opgeleid.

Gastgezin

Een gezin dat graag wil deelnemen aan een cultureel uitwisselingsprogramma. Het gezin krijgt een flexibele gezinslid erbij, in ruil voor het aanbieden van een fijn onderkomen.